Thursday, August 11, 2011

Spontaneous Thursday 2..

"Tiada siapa yang paling pandai dan paling bodoh di dunia ini kerana setiap yang pandai itu boleh menjadi bodoh dan setiap yang bodoh itu boleh menjadi pandai."

"Anda tidak akan berjaya menjadi penulis sekiranya anda tidak menjadi pembaca terlebih dahulu."


Perbezaannya: WORDLESS WEDNESDAY hanya gambar..
                       SPONTANEOUS THURSDAY adalah ayat..

Spontaneous Thursday 1..
.

15 comments :

sergeant keroro said...

anda takkan jadi alien kalau anda tak, errr...

errr...

ntah, HAHA

Shaherah said...

@sergeant keroro
tak kan jadi alien kalau tak ape sergeant? hahaha.. sambung2.. tergantung tu..

aimie amalina said...

weee..
dah mcam ahli motivasi ni..heee
sukee!

peachippo said...

hehe..anda takkan jadi org laen kalau anda adalah anda..hehe

ArulchelseA said...

anda tk kan jadi shaherah kalu tak minat shahir... kih kih kih

Alin Marlini said...

membaca membuat kita lebih terbuka minda...

cik najihah said...

anda x kan jadi yang terbaik kalau x usaha ..nak jugak kan hoohoo..
terbaik kate2 tu

Shaherah said...

@aimie amalina hahaha.. sikit2 lar.. ^_^

Shaherah said...

@peachippo betul betul2...

Shaherah said...

@ArulchelseA aik.. perli nampak.. hahahah..

Shaherah said...

@Alin Marlini betul tu.. tak baca.. tak tahu kan..

Shaherah said...

@cik najihah hahah boleh jugak kata2 tu.. ^_^

Ezad Skytech said...

anda takkan jadi blogger kalau takde blog..haha~

Shaherah said...

@Ezad Skytech hahaha.. btul gak tu ^_^

asamasin said...

tp aku pggil tolak kepala..huhu