Friday, September 16, 2011

Day 1 - Lagu yang anda dengar hari ni..

Memandangkan shera makin lama.. Makin tak tahu nak update ape kan.. So shera pun nak lar join cabaran ni.. Shera dah lama perhatikan Ly_Tulip buat cabaran ni.. Shera rasa macam seronok gak.. Dari tak update langsung.. Baik lar shera join cabaran ni kan.. Cabaran ni ade 30 semua nyer.. Kalau korang nak join gak.. Boleh jek.. Bila2 masa korang boleh join.. ^_^ Nak tengok apa yang korang kena buat.. Klik sini.. Ok mari kita mula kan.. (wah ayat.. >.<)

Korang pun nampak kat tajuk kan? Lagu yang anda dengar hari ni.. Kan? So, lagu yang shera dengar hari ni semua nyer lagu Bruno Mars.. Shera tak tahu kenapa.. Suara dia macam sedap giler.. Kalau tak dengar.. Macam tak ceria hidup ni.. Hehehe.. 

Lagu paling banyak shera dengar kebanyakkan lagu ni jek.. Ulang2 jek..

Bruno Mars - Today My Life Begins
Bruno Mars - Who is
Bruno Mars - Before It Explodes


Korang boleh try gak lar dengar.. Sangat best.. ^_^ Kalau tanya lagu apa shera dengar selalu.. Memang hampir semua nyer lagu dari Bruno Mars.. 

Lagu Bruno Mars dalam simpanan ade dalam 80 lebih lagu dia je dalam hp.. Hehehe..

10 comments :

ArulchelseA said...

tgh dengar lagu "kebahgiaan dalam perpisahan".. shahir... kih kih kih kih

Shaherah said...

@ArulchelseA
*jeling.. Ade kang yg kne tampo.. Hahaha..

emy|farid said...

nak join gak ah, hehehe start my day with love u like a love song, SG

emy|farid said...

nak join gak ah, hehehe start my day with love u like a love song, SG

jaya jr said...

dengar lagu raye pon cambest jugak..huhu

cik najihah said...

lagu bruno mars sume sedap2 kan

MisS HoNeY said...

suka bruno mars!!!!!todays my life begins!!!

Ezad Skytech said...

dengar la lagu "Lazy Song"..bertambah2 la malasnya kan..haha~

Shaherah said...

@Ezad Skytech hahah tahu xpe lar ezad..

Ly_Tulip said...

Tak sangka sherah juin gak mende alah ni.. ;)

nanti bila da abeh bley la wat 10 days challenge plak kan?? :p