Sunday, September 18, 2011

Day 4 - Benda yang selalu aku buat bila sorang2..

Cabaran ke empat.. Hahaha.. tak sangka dah cabaran ke empat kan.. Wah wah..

Ok Ok.. Benda yang shera selalu buat kalau sorang2? Hahaha.. Korang rasa apa? Selalu nyer.. Shera kalau sorang2.. Shera suka call orang.. Ye lar.. Kita dah dah sorang2.. Mesti lar bosan tahap gaban kan.. Tapi kalau kredit tak ada.. Tak boleh buat apa kan?

Shera kalau sorang2.. Shera suka menconteng.. Memang buruk.. Walaupun tak pandai melukis.. Tapi suka menconteng.. Tak kisah lar guna kan apa pun.. Tapi selalu nyerr.. Guna water colour.. ^_^

Kengkadang malas gak nak conteng2 ni.. Nanti kena cuci lagi kan? Hahaha.. Kali ni best.. Shera akan main make up.. Sebab tu make up selalu habis.. Shera suka membazir make up.. Bukan lar main tuang2 macam tu.. Kira macam kita belajar cara make up lar.. Kita make up diri sendiri.. Lepas dah make up.. Shera suka lar maen amek2 gambar..

Kengkadang mak pelik.. Kau dah kenapa kak? Buang tabiat? Hahaha.. Ade ke buang tabiat dia cakap.. Uishhh.. >.<"

Kalau malas nak buat tu semua.. Paling senang.. Dengar lagu je lar kan.. Layan jiwa.. Lalala~



Tengok tu.. Cantik kan gambar tu? tetiba.. Hahaha.. Kalau malas nak dengar lagu.. Stalk FB orang lar jawab nyer.. Ye tak? Eheee.. >.<"


3 comments :

cik najihah said...

rajinnye menconteng huhu

ArulchelseA said...

kalau sy sorg2 dengar lagu la.. dengar lagu shahir... kih kih

emy|farid said...

nak try make up, tpi xpnah dpt yg elok, so, tggu org make up kan je, hehehe
suka gak layan lagu time sorg2.....